Описание

Извозване на строителни отпадъци в София

Нашата фирма не само извършва професионални кърти чисти услуги, но поема и извозването на всички строителни отпадъци и боклуци след края на къртачните дейности. Можем да ви помогнем и ако сами сте сътворили куп строителни отпадъци – повикайте ни и ние ще ви предложим услугата „чисти извозва“ бързо и качествено.
Би трябвало да сте запознати, че никой не може да изсипва или складира отпадъци от ремонти около контейнерите за смет или зелените площи – това е нарушение на общински правилници и води до солени глоби. Ето защо ние от Супер Къртачи сме на разположение. Винаги можете да се обърнете към нашия екип от специалисти по извозване на строителни отпадъци.

Супер Къртачи разполагат със собствени камиони и разрешителни за извозване и депониране на строителни отпадъци в законни сметища.

Нашите цени за извозване на строителни отпадъци и боклуци са едни от най-конкурентните в София. В нашите цени за извозване сме включили всички такси, необходими за депонирането на отпадъците в законни сметища, специалните чували за събирането им, транспортни разходи и товаро-разтоварен труд. Така че, освен професионална работа, вие получавате ясно ценообразуване при извозване на вашите строителни отпадъци. За да улесним вашия ремонт или строителната дейност, ние отдаваме за ползване и контейнери за строителни отпадъци.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Извозване на строителни отпадъци цени за София

Мнения от клиенти
ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ
КОНСТАНТИН Б.
Преди няколко години ми трябваше фирма за изозване на строителни отпадъци и от тогава насам не съм ги заменял с друга фирма!
София
ПОЧИСТВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ
ГРИГОР МИЛЕНОВ
Правихме основен ремонт на къщата на родителите ми и в двора бяхме струпали голяма купчина със стари вещи, боклуци и строителни отпадъци, трябваше ни фирма, която да ги почисти много бързо. В рамките на няколко часа момчетата пренесоха и натовариха тонове боклук. Много са добри.
София