Описание

НАЕМ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ В СОФИЯ

От Супер Къртачи сме готови да Ви помогнем, ако сте решили да правите преустройство, разрушаване, ново строителство или просто почистване. Ние добре знаем колко специфичен и трудоемък е процесът по изхвърляне, товарене и извозване на строителни отпадъци, особено за човек, който не се е занимавал със задачата чисти и извозва. Ето защо предлагаме на своите клиенти нашата услуга контейнери за строителни отпадъци под наем в София на много добри цени.

Строителните отпадъци се състоят от неизползваеми материали – тухли, вар, цимент, парчета желязо и бетон, изолация, пирони, кабели от ел. инсталация, арматурно желязо, както и отпадъците, произхождащи от подготовка на обекта като драгажни материали, пънове и чакъл. Строителните отпадъци могат да съдържат олово, азбест, неразложими кабелни изолации, пластмаси, стъкло или дори опасни химически вещества. Всичко това налага стриктни мерки по товарене, извозване и изолиране на подобен род отпадъци. Именно за тези случаи се използват контейнери за строителни отпадъци.

Видът и големината на контейнера за отпадъци се определя спрямо количеството боклук. Доставяме и отдаваме под наем контейнери за строителни отпадъци в София и областта, а в цената на контейнерите под наем е включена, доставка, престой и такса смет. След като Ви бъде доставен строителен контейнер за отпадъци, не е нужно да се ангажирате с натоварването му. При поръчката на контейнер за боклук може да заявите, че желаете да наемете екип за товарене и почистване. Цените за почистване, товарене и изхвърляне на строителните отпадъци се определят от естеството на работата. Заявки за огледи и получаване на оферти може да направите на посочените телефони.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Контейнери за строителни отпадъци под наем цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: КОНТЕЙНЕР ПОД НАЕМ
ВАНЯ КАРАКОЛЕВА
Миналата година правихме основен ремонт на апартамента и имахме голямо количество отпадъци, които нямахме идея какво да правим. Със съпруга ми решихме да вземем контейнер под наем от Супер Къртачи, с което за минимални средства си решихме голям проблем.
София
КОНТЕЙНЕР ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ
ЕМИЛИЯН М. С.
Голямо търсене падна да намеря възможно най-изгодния контейнер за строителни отпадъци. Другите фирми едно говорят, друго дават после... Супер Къртачи ме спечелиха със своята коректност!
София