Кърти Стени – Къртене на Стени

Къртене на стени в София - Гарантирано най-ниски цени

През последните няколко години услугата къртене на стени се превърна в една от най-търсените в нашия бранш. Бутането и къртенето на стени е сериозна и отговорна задача. При никакви обстоятелства не се опитвайте сами да къртите или бутате стена в София. Вероятността да пробиете или съборите носеща стена е огромна, а това от своя страна може да доведе до срутване на цялата сграда. Не си правете експерименти, доверете ремонта в наши ръце!

В Супер Къртачи разполагаме екип от професионални къртачи с опит, подготвени да извършат къртене и демонтаж на всякакъв вид стени. Ще се справим с къртенето на всякакви повърхности – бетон, тухла, панел, каменна зидария и т.н..

Работим с високо ниво на професионализъм и отлична къртачна техника. От Супер Къртачи сме експерти по къртене на стени и гарантираме, че ще извършим ремонта перфектно, без излишни действия, за минимално време и с минимални децибели.

И това не е всичко! Ще ви обслужим комплексно като съберем, почистим и извозим със собствен транспорт целия строителен боклук до законно обособени сметища.
Мотивирани сме да извършим всяко действие точно, бързо и чисто. Защото желаем вие да бъдете наши клиенти за дълго, а това става само ако сте наистина доволни от работата ни.

кърти чисти извозва
кърти чисти извозва

Често задавани въпроси за къртене на стена

Колко време отнема къртене на стена?

Времето за къртене на стена зависи от материала, от който е изработена стената и от нейният размер. Средно отнемема около 1 час.

Как се определя цена за къртене на стена?

Цената за къртене на стена се определя от вида на стената и нейния размер.

Защо да избера фирма за къртене на стена?

Това е услуга, за която силно Ви препоръчваме да се доверите на професионална фирма за къртене. Освен ако нямате строителни или архитектурни познания то не правете този експеримент. Освен, че може да Ви излезе скъпо то може и да е доста опасно, както за Вас така и за останалите живущи в сградата. Ще ви бъде нужен професионален къртач и в случай, че нямате такъв ще трябва да си наемете, което не е евтино, а и подписвате документ в случай, че къртача бъде повреден. Дори да решите да поемете този риск и всичко се получи ще трябва да съберете и да изхвърлите всички боклуци. А повярвайте ни това са много боклуци. От една стена спокойно могат да се суберат около 30-40, че и повече чували със строителни отпадъци. На всичкото отгоре ще Ви трябва бус. Бусът трябва да е с отворена каросерия за да събере повече чували. И накрая да предположим, че стигнете до тук трябва да ги извозите до сметището, където трябва да платите еднократна такса и да изхвърлите боклуците. Само си помислете колко време, нерви, труд, рискове, горива, такси и кой знае колко още премеждия за нещо което ние можем да свършим за 2 часа.

В случай че имате и други въпроси и за да ви дадем най-добра цена за къртене на стена в София, потърсете ни сега на:
0884 62 62 10

Галерия

Най-добри цени за Кърти Стени в София

Къртене на бетон, тухла, YTONG

Мнения от клиенти

Искам да изкажа благодарности за добре свършената работа от Супер Къртачите. Мисля, че името ви е абсолютно заслужено. Истински професионалисти, дано има повече такива в България, във всички области. Дойдохте, изчистихте ми мазето, извозихте си боклука и цената бе тази, която договорихме по телефона. Продължавайте все така. Успехи!

ВЕЛИЧКА ДИМИТРОВА

Искам да изкажа благодарности за добре свършената работа от Супер Къртачите. Мисля, че името ви е абсолютно заслужено. Истински професионалисти, дано има повече такива в България, във всички области. Дойдохте, изчистихте ми мазето, извозихте си боклука и цената бе тази, която договорихме по телефона. Продължавайте все така. Успехи!

ВЕЛИЧКА ДИМИТРОВА