Къртене София

Ние предлагаме професионални къртачни услуги в София и региона. Имате нужда от къртачни услуги в дома, апартамента, офиса? Ние от Супер Къртачи сме насреща да Ви предложим най-добри цени за къртачни услуги в София. Предлагаме демонтаж на стари кухненски мивки и секашета, къртене на стени, къртене на тухла, къртене на бетон, къртене на бани, къртене на мозайка, къртене на плочки, къртене на фаянс и много други.

Всички къртачни услуги за София

Екипът на Супер Къртачи Ви предлага бързо и качествено къртене на кухня в София и региона. Разполагаме с надежден екип, сериозен опит, модерна техника и здрави ръце за успешното изпълнение на всяка една предлагана от нас услуга.

При необходимост от професионално и безопасно къртене на комин в София и региона, не се колебайте, а се свържете с екипа на Супер Къртачи. Разполагаме с квалифициран персонал, със сериозна физическа подготовка и богат опит в къртенето на всякакви видове коминни тела.

Супер Къртачи Ви предлага бързо и надеждно къртене на мозайка в София и региона. Старата черно-бяла мозайка се характеризира с изключителна здравина, а нейния демонтаж би бил немислим без наличието на специализирана техника и дългогодишен опит.

Супер Къртачи Ви предлага услугата къртене на баня за София и региона. Банята се превръща в най-често ремонтираното и обновяваното помещение през последните години. Променящите се модни тенденции превръщат банята в основна точка на повечето ремонти.

Екипът на Супер Къртачи предлага на своите клиенти услугата къртене на бетон в София и региона. Къртенето на бетон е една от най-тежките и трудни къртачни дейности, тъй като бетонът се характеризира с изключителна здравина и плътност.

Супер Къртачи предлага професионално, качествено и безопасно къртене на стени в София и региона. Екипът ни е притежава над 20 години опит в бранша.  В основата на нашата дейност е прецизността, бързината, сигурността и най-вече качеството.

Висококвалифицираният екип на Супер Къртачи предлага на своите клиенти качествено и безопасно къртене на подпрозорец в София и региона. Тази дейност е изключително трудоемка и отговорна, затова не бива да се извършва от хора без опит. Възползвайте се от нашия 20-годишен опит в дейността къртене на подпрозорец.

SUPERKARTACHI ЦЕНИ

КЪРТЕНЕ ЦЕНИ ЗА СОФИЯ

Преди да започнем с демонтажа на стени и прегради, нашите експерти инспектират всички съоръжения, за да се свърши работата правилно и безопасно. Освен това предлагаме почистване на целия строителен боклук. Фирмата извършва извозване на строителни отпадъци от разрушени стени и дава насоки за собствениците на жилища за максимална защита от прах и мръсотия при строителни работи и къртене. Ние сме силно специализирани в къртене и демонтаж на стени и прегради. В случай, че е необходимо задължително се извършва с преразпределение на товари с помощта на временни подпори. Услугата къртене и събаряне на стени се практикува така, че след това да може да се инсталират всички необходими джъмпери отново на местата им.

къртене