Описание

Къртене на Комин в София

Искате да премахнете стария комин и да освободите място в дневната? Ние от Супер Къртачи сме правилният избор за услугата къртене на комин! В наше лице ще намерите фирма, която ще ви консултира, относно цялостното състояние на комина и ще отговори на всички ваши въпроси. Ще ограничим мръсотията само до помещението, в което ще се събаря комина. С модерна техника ще намалим разпръскването на прах и сажди. След приключване на работата ще съберем строителните отпадъци и ще почистим старателно след себе си. Предлагаме в допълнение и извозване на боклука до законно обособени сметища. В никакъв случай не подценявайте дейността къртене на комин, тъй като е необходимо опитен екип, който знае какво прави във всеки един момент.

 

Преди да пристъпите към подобна стъпка първо трябва да се извърши оглед от специалист. Ние ви предлагаме безплатен оглед, чрез който можем да Ви дадем точна цена и време за събаряне на комин. Благодарение на дългогодишния опит, който притежаваме и отличната техника, ние работим изключително бързо и качествено. Това ни позволява да свалим цената и да Ви предложим услугата къртене , почистване и извозване на комин на най-добри цени.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Къртене на Комин цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: КЪРТЕНЕ НА ПАНЕЛЕН КОМИН
Стойчо Даскалов
Много здрави момчета! Правих опити сам да се справя, но много време и много работа ми се стори. За отрицателно време ми изкъриха панеления комин и цената беше много изгодна.
София
УСЛУГА: КЪРТЕНЕ НА КОМИН
ПЕТЯ БИСТРЕВА
Минала съм през много фирми за подобни услуги, но за първи път оставам толкова доволна. Имах нужда от къртене на комин и получих наистина качествено и бързо изпълнение. Продължавайте все така!
София