Описание

Къртене на Кухня в София

Имате кухня, която е с вградени СКШ-та и остарели и захабени плочки? Искате да направите основен ремонт на кухнята и да освободите повече място? Ние от Супер Къртачи сме насреща, за да Ви предложим услугата къртене на кухня на най-добри цени благодарение на нашия 20-годишен опит в бранша. Ще изкъртим ненужното и похабено кухненско оборудване, остарели вградени електроуреди, захабени и замърсени във времето плочки и настилки. При ваше желание ще разширим тази често употребявана стая като изкъртим подпрозоречно пространство или отворим арка към балкона.

След като приключим с процеса къртене на кухня ще имате идеално празно и почистено пространство! Идеите за дизайн на новата кухня са във ваши ръце, а инструментите, силата и знанията за къртене на кухня , чистене и извозване на строитени отпадаци – са в нашите.

Къртене на лята мивка в кухня

В кухнята ви има голяма лята мивка, която заема почти цялото ви помещение? Ние сме насреща да отстраним бетонната лята мивка. Процеса по къртене на лята мивка изисква опит и правилна техника и не трябва да се подценява, тъй като лятите мивки най-често са правени от бетон и арматура, която понякога е захваната и за стената на банята. Неправилното къртене може да доведе до събаряне на стената на банята , спукване на тръби или прекъсване на електрически кабел. Екипът на „Супер Къртачи“ гарантирано ще свърши всичко бързо и безпрепятствано, като след това ще почистим и ще извозим всички генерирани строителни отпадъци.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Къртене на кухня цени за София

Мнения от клиенти
КЪРТЕНЕ НА ЛЯТА МИВКА В КУХНЯ
КАЛОЯН СТОЯНОВ
Супер Къртачи ми дадоха най-добра цена за къртене на лята мивка в кухнята и затова ги избрах. След, като приключиха ми взеха точно толкова, за колкото се бяхме разбрали. Доволен съм!
София
УСЛУГА: КЪРТЕНЕ НА КУХНЯ
КАТЯ БОРИСОВА
Правихме основен ремонт на кухнята и имах нужда от цялостно къртене на кухня (плочки, шкафове, лята мивка), реших да се доверя на сляпо на Супер Къртачи и съм много доволна от крайния резултат, изобщо не съжалявам за избора си!
София