Описание

Къртене на мозайка в София

Мозайките от черно-бели камъчета в предишните десетилетия са често използвана и много здрава настилка. Но са отживелица в един съвременен дом, за който интериорните дизайнери непрекъснато предлагат нововъведения и високи стандарти. Така че ако сте решили да модернизирате дома си като премахнете старата мозаечна настилка, Супер Къртачи са на линия по всяко време, с преференциални цени и професионално изпълнение.
Често се налага да къртим мозайка в частни жилища и в болници, в стари административни сгради, блокове и други. Уверяваме ви, няма да ви се размине без нашите услуги – здравият цимент и мозаечните камъчета изискват сила и специален инструментариум. А ние не само ще изкъртим мозайката, а старателно ще почистим и извозим строителните отпадъци със собствен транспорт до лицензирани сметища.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Къртене на мозайка цени за София

Мнения от клиенти
КЪРТЕНЕ НА МОЗАЙКА И ПЛОЧКИ
КАТЕРИНА МИЛЕВА
Банята ми беше за основен ремонт и ми трябваше фирма за къртене на мозайка и плочки. Една приятелка ми препоръча екипа Супер Къртачи и изобщо не съжалявам, че ги избрах. Препоръчвам ги силно и на вас!
София
УСЛУГА: КЪРТЕНЕ НА МОЗАЙКА
ЗВЕЗДЕЛИН МАЛИНОВ
Имах нужда от сериозни хора за къртене на мозайка. Обекта ми беше с много голяма площ, а трябваше да се изкърти много бързо. Момчетата на Супер Къртачи приключиха 1 час по-рано от предвиденото време. Как да не съм доволен!
София