Описание

Къртене на Подпрозорец в София

Сред едно от най-често срещаното вътрешно преустройство на апартамент и честа практика в нашата дейност на работа е къртене на подпрозорец (подпрозоречно пространство). Ако и вие имате необходимост от къртене на подпрозорец или демонтаж на стара дограма, не се колебайте, а се възползвайте от богатия опит и сериозна физическа подготовка на Супер Къртачи. Предлагаме своите кърти чисти извозва услуги в град София и региона. Работим без посреднически фирми, което ни позволява да ви дадем топ цени за къртене на подпрозорец.

Къртачният процес е сериозна и отговорна задача и не бива да се осъществява от некомпетентни лица, тъй като последиците могат да се окажат трагични, както за хората, така и за цялата конструкция. Разполагаме с цялата необходима техника, за да се справим с вашия подпрозорец без значение от какъв материал е той. Можем да ви предложим супер изгодни цени, ако комбинирате къртене с друга допълнителна услуга, като почистване и извозване на строителни отпадъци. За повече информация се свържете с нас на телефон 0884 62 62 10.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Къртене на Подпрозорец цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: КЪРТЕНЕ НА ПОДПРОЗОРЕЦ
НАЙДЕН МЛАДЕНОВ
Като партньори на Супер Къртачи мога да препоръчам фирмата на всеки , който има нужда да свърже терасата с бокса или да увеличи размера на хола. Момчетата си разбират от работата и никога няма да ви подведат с услугата къртене а подпрозорец.
София
КЪРТЕНЕ НА БЕТОННА СТЕНА
ЗАПРЯН ВАСИЛЕВ
Имах нужда от къртене на бетонна стена и намерих фирмата в интернет. Сайта ме впечатли и фирмата не ме разочарова. Радвам се , че се намират професионалисти в този бранш.
София