Описание

Къртене на Стени в София

През последните няколко години услугата къртене на стени се превърна в една от най-търсените в нашия бранш. Събарянето и къртенето на стени е сериозна и отговорна задача. При никакви обстоятелства не се опитвайте сами да къртите или събаряте стена в София. Вероятността да пробиете или съборите носеща стена е огромна, а това от своя страна може да доведе до срутване на цялата сграда. Не си правете експерименти, доверете ремонта в наши ръце!

В Супер Къртачи разполагаме екип от опитни специалисти с професионални къртачи, подготвени да извършат къртене и демонтаж на всякакъв вид стени. Ще се справим с къртенето на всякакви повърхности – бетон, тухла, панел, каменна зидария и т.н..

Работим с високо ниво на професионализъм и отлична къртачна техника. От Супер Къртачи сме експерти по къртене на стени и гарантираме, че ще извършим ремонта перфектно, без излишни действия, за минимално кратко време и с минимални децибели.

И това не е всичко! Ще ви обслужим комплексно като съберем, почистим и извозим със собствен транспорт целия строителен боклук до законно обособени сметища.
Мотивирани сме да извършим всяко действие точно, бързо и чисто. Защото желаем вие да бъдете наши клиенти за дълго, а това става само ако сте наистина доволни от работата ни.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Къртене на стени цени за София

Често задавани въпроси

Колко време отнема къртене на стена?

Времето за къртене на стена зависи от материала, от който е изработена стената и от нейният размер. Средно отнемема около 1 час.

Как се определя цена за къртене на стена?

Цената за къртене на стена се определя от вида на стената и нейния размер.

Защо да избера фирма за къртене на стена?

Това е услуга, за която силно Ви препоръчваме да се доверите на професионална фирма за къртене. Освен ако нямате строителни или архитектурни познания то не правете този експеримент. Освен, че може да Ви излезе скъпо то може и да е доста опасно, както за Вас така и за останалите живущи в сградата. Ще ви бъде нужен професионален къртач и в случай, че нямате такъв ще трябва да си наемете, което не е евтино, а и подписвате документ в случай, че къртача бъде повреден. Дори да решите да поемете този риск и всичко се получи ще трябва да съберете и да изхвърлите всички боклуци. А повярвайте ни това са много боклуци. От една стена спокойно могат да се суберат около 30-40, че и повече чували със строителни отпадъци. На всичкото отгоре ще Ви трябва бус. Бусът трябва да е с отворена каросерия за да събере повече чували. И накрая да предположим, че стигнете до тук трябва да ги извозите до сметището, където трябва да платите еднократна такса и да изхвърлите боклуците. Само си помислете колко време, нерви, труд, рискове, горива, такси и кой знае колко още премеждия за нещо което ние можем да свършим за 2 часа.

Мнения от клиенти
УСЛУГА: КЪРТЕНЕ НА КУХНЕСКА СТЕНА
МАНОИЛ ПЕТРОВ
Нямам думи да опиша благодарността си към Superkartachi.com! Цената и качеството, което ми предоставиха за къртене на кухлена стена надхвърлиха очакванията ми!
София
КЪРТЕНЕ НА БЕТОННА СТЕНА
ЗАПРЯН ВАСИЛЕВ
Имах нужда от къртене на бетонна стена и намерих фирмата в интернет. Сайта ме впечатли и фирмата не ме разочарова. Радвам се , че се намират професионалисти в този бранш.
София