Описание

МОНТАЖ НА БОЙЛЕР В СОФИЯ НА СУПЕР ЦЕНИ

Студени душове? Високи сметки за ток? Може би е дошло време да замените стария бойлер с нов. За целта обаче е необходимо да го инсталирате правилно. Екипа на Супер Къртачи може да ви помогне в това начинание, като ви предостави надежден и бърз монтаж на бойлер в София и региона. Необходимо е инсталацията да се осъществи от квалифициран специалист, тъй като една малка грешка може да доведе до повреда на чисто новия бойлер, а в най-лошия случай и до пожар. Бойлерът е изключително сложен уред, за чийто монтаж е необходимо да се комбинират както ВиК умения, така и електро. Нашия екип е запознат с всички тънкости за правилния и безопасен монтаж на бойлер, притежава необходимия опит с всички видове по обем и марки бойлери.

МОНТАЖ НА БОЙЛЕР - SUPERKARTACHI.COM

Екипа на Superkartachi.com на ваше разположение при необходимост от монтаж на вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, бойлери с термо-помпа, проточни бойлери, бойлери тип юнга, монтаж с водна риза, бойлер свързан с тръби за локално парно и други. Когато осъществяваме услугата монтаж на бойлер, монтираме и спирателни кранове на водопроводното захранване и възвратния клапан на бойлера. При заявен от ваша страна интерес, екипа ни ще ви консултира напълно безплатно и ще ви даде топ цена за монтаж на бойлер. Подарете си спокойствие, като изберете Супер Къртачи.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ ЗА МОНТАЖ НА БОЙЛЕР

Мнения от клиенти
УСЛУГА: КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА
МИЛЕН СТОЙЧЕВ
Адмирации за професионализма и бързината. Доста качествено изпълнение на услугата кърти чисти извозва, че и на много удовлетворяващи цени.
София кв. Гео Милев
УСЛУГА: КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА
М. МИНЧЕВ
Обадих им се за да проверя какви цени искат за услугата кърти чисти. В случая цените, които ми дадоха ме устройваха. Евала на Супер Къртачи – наистина дават реални цени за Кърти Чисти Извозва.
София кв. Враждебна