Описание

МОНТАЖ НА ПЕРАЛНЯ В СОФИЯ НА СУПЕР ЦЕНИ

След закупуването на перална машина, повечето хора не отчитат монтажа на пералнята, като нещо важно и сериозно, а предприемат действия сами, използвайки инструкциите за монтаж. Но забравят, че пропускането дори и на един малък етап, може да доведе до повреда на пералнята, силен шум при работа, отказ на режимите на пране, нежелани течове, намаляване на експлоатационния живот, както и опасност, свързана с електричество или наводнение на целия апартамент.

Независимо дали закупувате нова или стара перална машина, непременно професионалист трябва да направи монтажа на пералнята. Екипа на Супер Къртачи разполага със сериозен опит в монтажа на всякакви видове и марки перални и може да направи изключително бърз и надежден монтаж на пералня, като ви спести време и нежелани усложнения.

 

МОНТАЖ НА ПЕРАЛНЯ - SUPERKARTACHI.COM

Процеса по монтаж на пералня стартира първоначално с избор на позицията на пералнята, след което проверяваме дали зоната е с правилна нивелация, ако не е нивелираме пералнята с помощта на крачета и едва след това пристъпваме към същинския монтаж на пералня. Свържете се с нас, за да ви дадем топ цена за услугата монтаж на пералня в София.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ ЗА МОНТАЖ НА ПЕРАЛНЯ

Мнения от клиенти
УСЛУГА: КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА
МИЛЕН СТОЙЧЕВ
Адмирации за професионализма и бързината. Доста качествено изпълнение на услугата кърти чисти извозва, че и на много удовлетворяващи цени.
София кв. Гео Милев
УСЛУГА: КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА
М. МИНЧЕВ
Обадих им се за да проверя какви цени искат за услугата кърти чисти. В случая цените, които ми дадоха ме устройваха. Евала на Супер Къртачи – наистина дават реални цени за Кърти Чисти Извозва.
София кв. Враждебна