Описание

МОНТАЖ НА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ И МОНОБЛОК В СОФИЯ

Независимо дали сте решили да правите цялостен ремонт на тоалетната или само да смените износената тоалетна чиния и моноблок, то правилния монтаж е изключително важен етап от цялостния ремонт на баня. Специализираният екип на Супер Къртачи може да ви помогне в цялостния ремонт, от къртене на баня до редица други монтажни дейности, ВиК услуги и ремонти. Монтажа на тоалетна чиния и моноблок е дейност, която крие своите специфики и е необходимо точно спазване на всички необходими стъпки. Наемайки екипа на Супер Къртачи си гарантирате бърз, качествен и надежден монтаж на тоалетна чиния и моноблок на много добри цени. Спестете си време и главоблъсканици – ние от Супер Къртачи сме насреща.

МОНТАЖ НА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ И МОНОБЛОК - SUPERKARTACHI.COM

Екипът ни има опит в монтаж на тоалетна чиния и моноблок от всякакво естество. Знаем колко е важно и ценно времето за вас, затова се стараем да работим максимално бързо и качествено. Ориентировъчно, необходимото време за монтаж на тоалетна чиния е между четиридесет минути и час и двадесет, в зависимост от условията и някои специфики на определени модели.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

ЦЕНИ ЗА МОНТАЖ НА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ И МОНОБЛОК

Мнения от клиенти
УСЛУГА: КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА
СТАНИСЛАВ МЛАДЕНОВ
Цените за кърти чисти извозва са много добри. Взеха ми точно толкова за колко се бяхме разбрали.
София
УСЛУГА: КЪРТИ ЧИСТИ
ПЕТЯ БИСТРЕВА
За миналогодишния ремонт имахме нужда от кърти чисти услуги. Свързахме се с екипа на Superkartachi.com, тъй като прочетох много положителни мнения за техните кърти чисти извозва услуги. И аз останах много доволна!
София кв. Люлин