Описание

Събаряне на сгради в София

Процесът по демонтаж и събаряне на цяла постройка е сложен, изисква опит и много познания. Разрушаването на стари сгради, къщи, временни постройки, гаражи, бараки и други подобни е дейност, за която със сигурност ще са ви необходими услугите на професионална фирма. За да се разруши една постройка безопасно, трябва да се има предвид конструкцията, площта на парцела, близостта й до съседни сгради и редица други специфични аспекти. В никакъв случай не се доверявайте на хора с малко или без опит!Ние от Супер Къртачи сме професионалистите, с които трябва да се консултирате. Разполагаме с необходимата специализирана техника, квалифициран екип от професионалисти и успяваме за кратки срокове да се справим с поставените задачи.

МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА ОПИТА И УМЕНИЯТА НА ЕКИПА НА СУПЕР КЪРТАЧИ!

Ние познаваме вида на бетона, тухлите, железните конструкции и можем безопасно да демонтираме и разглобим всички детайли на старата сграда, преди напълно да я разрушим. Събаряме както цели сгради, така и отделни модули или стени без да повредим цялостната конструкция. Гарантираме напълно безопасно, бързо и качествено събаряне на сгради. Тъй като сме комплексна фирма, предлагме също събиране и извозване строителните отпадъци на депонирано сметище.

 

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Събаряне на сгради цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: СЪБАРЯНЕ НА КЪЩА
БОРИСЛАВ МЛАДЕНОВ
В началото на тази година с жена ми си купихме парцел с полусъборена постройка, която решихме да премахнем напълно. Колега ми сподели за фирма Супер Къртачи, че предлагат събаряне на къщи, звъннах им, говорихме... дадоха ми добра цена и решихме да действаме. За един ден тези момчета успяха да съборят къщата и да почистят целия боклук. Останах очарован!
София
УСЛУГА: СЪБАРЯНЕ НА СГРАДА
САМУИЛ БОРИСОВ
Няколко седмици търсихме фирма изпълнител за събаряне на сграда в София, говорихме с много фирми предлагащи подобна дейност, но Superkartachi.com ни предложиха най-изгодна цена. Всичко от договора беше спазено на 100%. Адмирации за професионализма!
София