Описание

Хамалски услуги в София - гарантирано ниски цени

преместване на дома и бизнеса

Пренасянето и транспортирането на тежки и обемни предмети вече не е проблем. Ние от Супер Къртачи предлагаме пълен спектър хамалски услуги в София и региона. Професионализъм и качество на достъпни цени. Разполагаме с опитен екип от шофьори и хамали, които ще натоварят/разтоварят и пренесат всички ваши тежки предмети до или от дома, офиса или друго избрано от вас място. Предлагаме бързо, качествено и евтино обслужване, независимо от вида и обема на работата.

Хамалски услуги в София от Супер Къртачи

Пренасяне на багаж
Услугата включва преместване, пренасяне и извозване на кашони с багаж, куфари, чанти, складов инвентар. Пренасяме всякакъв тип тежки и обемисти багажи.

Пренасяне на мебели
Услугата включва преместване, пренасяне и извозване на дивани и друга мека мебел, бяла и черна техника, гардероби, спални, разглобени кухни, всякакъв тип мебели и тежки предмети.

Преместване на домове и офиси
При смяна на дома или офиса винаги се налага да се пренесат големи количества багажи и предмети, много от които са чупливи. Точно тук се намесваме ние, като ще ви гарантираме професионално пренасяне с нашите хамали. Нашето предимство е, че разполагаме със собствен транспорт. Това ще ви спести търсенето на друга компания или ангажирането на приятели и познати.

Нашата сила е на ваше разположение – позвънете още сега на екипа на Супер Къртачи и ние ще се отзовем на мига!

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ЦЕНИ ЗА СОФИЯ

Мнения от клиенти
ИЗВОЗВАНЕ НА БИТОВИ ОТПАДЪЦИ
ПАНАЙОТ РУСЕВ
Имаме малка строителна фирма и редовно ми се налага да търся кой да ми извозва строителните и битовите отпадъци след всеки завършен обект. Избрал съм Супер Къртачи защото поне знам, че ги изхвърлят законно, а не в някоя нива.
София
УСЛУГА: ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ
БОЯНА НИКОЛАЕВА
От 3 години насам сме абонирани за услугата пролетно почистване на Супер Къртачи. Много изгодни цени предлагат, спрямо количеството работа и темпото, с което работят, а и са много готини. Имате нашата подкрепа!
София