Почистване на строителни отпадъци и боклуци София

Ние предлагаме професионалнo почистване на строителни отпадъци след ремонт и реконструкции в София и региона. Имате нужда от почистване на строителни отпадъци в дома, апартамента, офиса? Ние от Супер Къртачи сме насреща, за да Ви предложим най-добри цени за почистване на строителни отпадъци в София. Предлагаме също почистване на тавани и мазета, почистване на дворове, пролетно почистване.

Можем да освободим дома ви с лекота и от ненужните мебели, уреди и вещи като ги изнесем и извозим до лицензирано сметище. Нашата фирма за къртачни услуги притежава собствен транспорт, добре обучени работници, както и изискваните документи за извършване на такава дейност.

Услуги по почистване на отпадъци и ненужни вещи в София

Ако и вашият таван или мазе е претрупано със стари и непотребни вещи и боклуци, то не се колебайте, а се възползвайте от нашата услуга почистване на тавани и мазета в София и региона. Екипът на Супер Къртачи разполага с богат опит в почистването и може да ви предложи максимално качество и бързина.

Ние от Супер Къртачи предлагаме на своите клиенти професионално почистване на дворове в София и региона. Почистването и пренареждането на дворното пространство от строителни отпадъци и стари непотребни вещи на пръв поглед може да изглежда лесна задача, но на практика могат да се срещнат редица трудности.

Супер Къртачи предлага на своите клиенти услуга свързана с пролетно почистване на дома, включваща разчистване, товарене и извозване на стари и непотребни вещи в София и региона. Екипът ни има над 20 години опит в бранша, като за тези години е успял да усъвършенства максимално работните процеси.

SUPERKARTACHI ЦЕНИ

ЦЕНИ ЗА ЧИСТИ ИЗВОЗВА СОФИЯ

Благодарение на нашия 20-годишен опит сме натрупали редица умения, знания, успяхме да усъвършенстваме работния процес на максимум и нямаме практика да работим с посреднически фирми. Поради тази причина можем да си позволим да ви дадем най-добри цени за почистване на строителни отпадъци в София.

почистване на строителни отпадъци