Описание

Почистване на дворове в София - Superkartachi.com

Проблемът с отпадъци и боклуци в дворове и къщи е проблем не само за хората, които живеят на село, но и за хората, които имат имоти в града. В столицата много къщи и вили в покрайнините, а дори и някои стари домове в центъра, разполагат с дворни площи, които изискват грижи и често се нуждаят от почистване.
Ние от Супер Къртачи предлагаме професионално почистване на дворове в София и региона. Предлагаме почистване на дворни места и градини обрасли с много храсти и дървета, почистване на строителни и битови отпадъци, както и демонтаж на бараки, метални и дървени конструкции. Услугата по почистване на дворове включва и извозване на събраните отпадъци със собствен транспорт до лицензирано сметище.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Почистване на дворове цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: ПОЧИСТВАНЕ НА ДВОР
ИВАН Б. ПЕНЕВ
По принцип мислих сам да се справя, но за съжаление не разполагах с толкова свободно време, а и чакахме роднини от чужбина и трябваше да се действа бързо. Приятел наскоро се е възползвал от услугата почистване на двор от Супер Къртачи и реших и аз да пробвам. Момчетата бяха фурии! Много съм доволен!
София
УСЛУГА: ПОЧИСТВАНЕ НА ДВОРОВЕ
АЛЕКСАНДЪР ПАСКАЛЕВ
Със съпругата ми закупихме парцел в София, който беше залят с много боклуци, изсъхнали клони и строителни материали. Потърсихме в нета фирма за почистване на дворове и Суперкъртачи бяха първите, които видяхме. Решихме да рискуваме, а накрая даже останахме и доволни, така че смело мога да ги препоръчам и на други.
София