Описание

Почистване на мазета и тавани в София

Когато пазим с години стари вещи, мебели и други предмети в мазето, в гаража или на тавана, те се натрупват и се стига до момента, в който се чудите как да се отървете от тях. Изхвърлянето на подобен вид отпадъци, изисква предварителна подготовка и време от ваша страна. В тези случаи спокойно може да се доверите на екипа на Супер Къртачи.

Благодарение на дългогодишния ни опит и техниката, с която разполагаме ние можем да почистим бързо и качествено мазето, гаража или тавана ви. Разполагаме с товарни транспортни средства – камиони и контейнери, различни по големина и тонаж, които да са съобразени с обема и вида на отпадъка. Всички събрани предмети и вещи транспортираме до подходящ пункт за отпадъци.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Почистване на тавани и мазета цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА
КАЛИНА МИТЕВА
Със съседите решихме да наемем фирма за почистване на мазета, доста време търсихме, подбирахме най-изгодната цена и накрая се спряхме на Superkartachi.com. Изглеждаха и най-надеждни от всички, с които разговаряхме - крайният резултат е напълно задоволителен.
София
УСЛУГА: ПОЧИСТВАНЕ НА ТАВАНИ
В. БОГДАНОВ
Не си бях поглеждал тавана от много години, но след като ми се наложи веднъж да се кача ме обзе ужас. Спешно имах нужда от почистване на тавана и се обадих на първата фирма, която видях в интернет. Много добър избор съм направил, отново ще ги потърся.
София