Описание

Пролетно почистване в София

С настъпването на пролетта идва ред и на сезонното/пролетно почистване. Пролетното почистване засяга всеки дом, а много често и прилежащите терени към жилищни блокове, сгради, дворове, паркинги, междублокови градинки. Напоследък стартират и национални инициативи за почистване сред природата.
Само по себе си пролетното почистване изисква доста време и енергия. Освен уморително почистване на мебели, прозорци, настилки и измиването на цялата покъщнина, освежаването на дома изисква и преобръщането на куп гардероби, дрешници, килери, за да се сортират и изнесат станали неизползваеми вещи, части от покъщнина, обувки и дрехи, завивки и други.
Ние от Супер Къртачи можем да ви улесним в пренасянето и извозването на ненужните вещи, които сте събрали. Супер Къртачи е фирма, специализирана в извозване на всякакви отпадъчни вещи и строителни отпадъци до лицензирано сметище със собствен транспорт.
Дългогодишният ни опит и екипа от обучени работници, гарантирано ще ви бъдат от полза.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Пролетно почистване

Мнения от клиенти
УСЛУГА: ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ
БОЯНА НИКОЛАЕВА
От 3 години насам сме абонирани за услугата пролетно почистване на Супер Къртачи. Много изгодни цени предлагат, спрямо количеството работа и темпото, с което работят, а и са много готини. Имате нашата подкрепа!
София
УСЛУГА: ЧИСТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ
ЮЛИЯН ИЛИЕВ
Доволен съм. Чистенето не е както си го представях ама като видях колко чувала с боклук се събраха се радвам, че не реших да си ги хвърлям аз.
София кв. Сухата река