fototapet-v-kuhniata

ФОТОТАПЕТ В КУХНЯТА – ПРЕДИ И СЛЕД ИЗКЪРТВАНЕТО

Кухнята е най-важното място за една добра домакиня. Там е нейната точка, в която създава уют и вкусни неща за семейството си. Но за да бъде наистина привлекателно място както за нея, така и за семейството ѝ, трябва да е различна от другите стаи в дома. Едно от отличаващите я неща е цветът и заиграването с цветовите комбинации на стените. Преди да изберете подходящ цвят, покритие за стените и фототапет, помислете как да ги подготвите за новата им повърхност.

Преди да изберете фототапет за кухнята, обмислете положението

Ако сте в старо жилище, най-вероятно стените Ви са с тапети, които се свалят трудно. Не винаги свалянето може да се случи, както трябва, и това да доведе до проблеми при поставянето на фототапета, новата мазилка, боята, изолацията, плочките около мивката или новите тапети.

Освен старите тапети в кухнята, около мивката може да има и плочки. Те също трябва да се изкъртят и то внимателно, за да не се повреди водопроводната инсталация около мивката. Може също така да ви се наложи да размествате и разни мебели, а за това са Ви необходими и хамалски услуги.

Препоръчваме Ви се доверете на професионалистите които, къртят, чистят и извозват строителните отпадъци до депониращото депо. Най-добрите и достъпни услуги в София предлага фирма superkartachi.com . Професионалистите от superkartachi.com не само ще свалят старите Ви тапети, но и ще изкърти плочките около мивката, без да повредят водопроводната и електрическата инсталация. Ще изчистят и извозят до депониращото депо отпадъците. Доверете им се и не си правете експерименти да изкъртвате плочките сами или с отстраняването на старите тапети без професионална помощ. Superkartachi.com са винаги до Вас, когато имате нужда от тях.

Избор на фототапет

Едни от най-интересните и нестандартни декорации в кухнята е фототапетът – фокусна точка във всяко едно помещение за готвене. Можете да използвате голям фототапет, който да е поставен на една от стените. Решете какво ви се иска да виждате, когато влизате във вашето си местенце – пейзаж, цветен тапет с геометрични линии или изображение на световна забележителност.

Направете го по ваше желание и се съобразете с темата и обзавеждането на новата ви кухня. Ако искате да сте в Париж, купете си фототапет с Айфеловата кула. И не забравяте за 3D-тапетие, които могат да направят помещението визуално по-голямо.