chistene-na-tavani-i-mazeta

Чистене на тавани и мазета

Замисляли сте се какво се крия на тавана в старата ви къща? Някои ще кажат 30 години спомени, а други 30 години събиране на боклуци. Замисляли сте колко ненужни вещи имате на тавана и колко много място може да се отвори, ако изчистите ненужното? А замисляли ли сте се колко време би ви отнело това начинание? Някой биха казали, че никога не биха могли да го изчистят, тъй нямат никакво време. Освен това замисляли ли сте, че трябва да сваляте/качите вещи от най-високото/най-ниското ниво място в къщата.

Особености при чистенето на тавана или мазета

Таванът и мазето са местата, в които обикновено съхранявате стари и сантиментални мебели, които не искате да изхвърлите. Между тях се прокрадват и стари дрехи, играчки на децата или дори стари счупени чаши и чинии. А ако мазето е традиционно, може дори да се намерят стари буркани с храна, които не си знаят годините. Но понякога на тавана или в мазето има и други обитатели – мишки и плъхове. На трябва да се забравят и паяците и прахът, които са се събрали с годините. За повечето хора със сериозна професия, това би било трудно начинание. Особено ако има стари мебели, които трябва да се махнат от тавана или мазето, да се натоварят и закарат до депото за отпадъци. Това деяние не изисква само време, но и наемането на транспорт и хамали, които да изнесат тежките предмети от дома ви.

Наемете фирма, която ще почисти, извози и изчисти тавана или мазето ви

За да не губите и минута от ценното си време, наемете фирма, която ще пренесе старите ви вещи от тавана или мазето до депото с отпадъци, а след това ще изчисти тези „знакови места в къщата“. Фирмата, която предлага и най-конкурентните цени за изчистване на мазето или тавана в София, е superkartachi.com . Тя ще изчисти и извози старите ненужни вещи. Не го премисляйте дълго, а ѝ се доверете още сега. Освободете място за новите ненужни вещи и се разделете със старите, които не сте виждали от години и сте забравили, че съществуват.